Basisrecepten uit de Franse keuken
Elf tips om perfecte meringues te maken
Lees deze elf tips door en word een expert in het maken van méringues. Je kunt er heel veel verschillende smaakjes aan toevoegen.Recept Brioche uit Frankrijk
Dit zoete brood wordt in Frankrijk vaak bij het ontbijt gegeten of bij het vier-uurtje. Met wat boter of Nutella een echte lekkernij!
Recept voor stevige slagroom, op z'n Frans
Deze slagroom van chef-patissier Cyril Lignac wordt gemaakt met mascarpone. Heel stevig dus perfect voor in de spuitzak.
La génoise, een luchtige basis-cake
Het recept van de basis-cake van vele Franse baksels: de génoise. Je kunt hem als laagje gebruiken of als hele taart vullen.
Crème Pâtissière, handige vanille-room
Dit is een basis-recept voor vanille-room zoals deze door banketbakkers gemaakt wordt. De room is hel stevig en voor alles te gebruiken
De banketbakkersroom van chef Lignac
Dit is een hele verfijnde crème patissière en wanneer je hem goed mengt heerlijk zacht en luchtig.