Zoete recepten uit de Franse Keuken

Deze zoete recepten komen uit de Franse Keuken. Het zijn grotendeels familierecepten 
van de oma's en tante's van mijn man. Heb je hulp nodig? Je kunt me altijd mailen!
    • bladerdeeg maken tips

      Stap-voor-stap recept Bladerdeeg

      Bij deze het recept voor zelfgemaakt bladerdeeg. Een stap-voor-stap uitleg met beschrijving en foto's. Er zijn vele manieren om bladerdeeg te maken, maar deze is vrij 'basic' en komt altijd goed uit de oven. Neem er even de tijd voor, het is zo lekker!

    • Citroenmeloen uit Frankrijk

      Confiture de Gigérine

      Het lijkt op een watermeloen, maar het is het niet.. Lees het verhaal over de Gigérine, een witte citroenmeloen die je niet rauw kunt eten, maar waar je wel heerlijke jam van kunt maken. Een beetje citroen, sinaasappel en vanille-rum en smullen maar.

    • marshmallow maken

      Zelf marshmallow maken

      Hoe maak je snoepspek oftewel marshmallows? Veel eiwit en veel gelatine! Je kunt de marshmallows in elke vorm gieten of spuiten en je kunt ook smaakjes en kleurtjes toevoegen. Klik snel op het recept en ik leg je alle details haarfijn uit.