Zoete recepten uit de Franse Keuken
Deze zoete recepten komen uit de Franse Keuken. Het zijn grotendeels familierecepten
van de oma's en tante's van mijn man. Heb je hulp nodig? Je kunt me altijd mailen!
Stap-voor-stap recept Bladerdeeg
Bij deze het recept voor zelfgemaakt bladerdeeg. Een stap-voor-stap uitleg met beschrijving en foto's. Er zijn vele manieren om bladerdeeg te maken, maar deze is vrij 'basic' en komt altijd goed uit de oven. Neem er even de tijd voor, het is zo lekker!
Confiture de Gigérine
Het lijkt op een watermeloen, maar het is het niet.. Lees het verhaal over de Gigérine, een witte citroenmeloen die je niet rauw kunt eten, maar waar je wel heerlijke jam van kunt maken. Een beetje citroen, sinaasappel en vanille-rum en smullen maar.
Zelf marshmallow maken
Hoe maak je snoepspek oftewel marshmallows? Veel eiwit en veel gelatine! Je kunt de marshmallows in elke vorm gieten of spuiten en je kunt ook smaakjes en kleurtjes toevoegen. Klik snel op het recept en ik leg je alle details haarfijn uit.